JUNIOR PROJEKTMENEDZSMENT VERSENY

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) a projektmenedzsment szakma népszerűsítése érdekében 2023-ban is meghirdeti felkészültségi versenyét, junior projektmenedzsment verseny néven.

Büszkék vagyunk, hogy támogathatjuk a versenyt, annál is inkább, mert idén jelentkeztek a legtöbben! Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek!

A versenyt a 2022/2023 tanév legalább egy félévében felsőoktatási intézményben tanulókból álló három fős csapatok számára írják ki. Egy felsőoktatási intézményből több csapat is jelentkezhet. A csapatok a PMverseny@pmsz.hu elektronikus levélcímre 2023. március 24. éjfélig küldött levéllel jelentkezhettek a versenybe a jelentkezési űrlap kitöltésével.

További információ, verseny kiírásban és jelentkezési űrlap: https://pmsz.hu/junior-projektmenedzsment-verseny/ 

Share:
More Posts

Safeguarding Privacy with Synthetic Data

Q&A with Alys Woodward STAMFORD, Conn., June 27, 2024 Alys WoodwardSr Director Analyst, Gartner A major problem with AI development today is the burden involved in obtaining real-world data and labeling it. In fact,

Treat Cybersecurity as a Business Decision

Gartner Webinar – on demand Cybersecurity is a business issue, not a technical one, according to 88% of boards of directors surveyed. In fact, cybersecurity is now the number-one spend