Loading Events

This event has passed.

Gartner Xpo post symposium Budapest

POST SYMPOSIUM Rendezvény

Mik lesznek a holnap technológiai és stratégiai trendjei? Mi számít normálisnak, vagy beszélhetünk-e még erről egyáltalán a folyamatosan változó és felgyorsult világunkban? Miért is érdemes részt venni a Gartner barcelonai szimpóziumán?

Ezekre, és még ennél is több kérdésre kaptak választ a résztvevők a nagy sikerrel lezajlott Post Symposium rendezvényünk alkalmával.

A Gartner vezető elemzőjének, Daryl Plummernek: „Top Strategic Predictions for 2024 and Beyond” című videója bebizonyította, hogy a Gartner még nagyon sokáig releváns marad és segíti a jövőben is a stratégiai döntéshozást.

Litkai Gergő (Dumaszínház) moderálása mellett egy kerekasztal beszélgetés keretein belül kiderült, hogy miért is érdemes részt venni a barcelonai symposium-on és milyen stratégiákat alkalmaznak a magyar nagyvállalatok technológiai vezetői.

Köszönjük  

Németh Róbertnek (Norsk Hydro),

Rozgonyi Zoltánnak (Merkantil Bank Zrt.),  

Simon Lajosnak (Richter Gedeon Nyrt.),  

Virág Zsoltnak (Hiflylabs Zrt.), 

hogy elfogadták a felkérést a kerekasztal beszélgetésre. 

Peter Hinssen „Never Normal” videója szintén nagy hatással volt a résztvevőkre, mivel a digitalizáció és a folyamatos innováció hatásait mutatta be az üzleti életre és a társadalomra.

Litkai Gergő pedig számtalan világvége szcenáriót vázolt fel a rendezvény végén.

November 30 @ 9:00 am - 2:00 pm

Categories:

Itango Hungary

Phone:

Website:

Email:

Hotel Vision

Belgrád rkp. 24
Budapest, 1051 Hungary