POST SYMPOSIUM Rendezvény

Mik lesznek a holnap technológiai és stratégiai trendjei? Mi számít normálisnak, vagy beszélhetünk-e még erről egyáltalán a folyamatosan változó és felgyorsult világunkban? Miért is érdemes részt venni a Gartner barcelonai szimpóziumán? 

Ezekre, és még ennél is több kérdésre kaptak választ a résztvevők a nagy sikerrel lezajlott Post Symposium rendezvényünk alkalmával. 

A Gartner vezető elemzőjének, Daryl Plummernek: “Top Strategic Predictions for 2024 and Beyond” című videója bebizonyította, hogy a Gartner még nagyon sokáig releváns marad és segíti a jövőben is a stratégiai döntéshozást.  

Litkai Gergő (Dumaszínház) moderálása mellett egy kerekasztal beszélgetés keretein belül kiderült, hogy miért is érdemes részt venni a barcelonai symposium-on és milyen stratégiákat alkalmaznak a magyar nagyvállalatok technológiai vezetői.  

Köszönjük  

Németh Róbertnek (Norsk Hydro), 

Rozgonyi Zoltánnak (Merkantil Bank Zrt.),  

Simon Lajosnak (Richter Gedeon Nyrt.),  

Virág Zsoltnak (Hiflylabs Zrt.), 

hogy elfogadták a felkérést a kerekasztal beszélgetésre. 

Peter Hinssen “Never Normal” videója szintén nagy hatással volt a résztvevőkre, mivel a digitalizáció és a folyamatos innováció hatásait mutatta be az üzleti életre és a társadalomra. 

Litkai Gergő pedig számtalan világvége szcenáriót vázolt fel a rendezvény végén. 

A Gartner IT Symposium/Xpo barcelonai eseménye hosszú évek óta a legnagyobb és legismertebb informatikai rendezvény és kiállítás Európában.  

A több ezer fős rendezvényre a kontinens minden országából érkeznek technológiai és üzleti vezetők, hogy betekintést nyerjenek a vállalatok jövőjét meghatározó technológiákba és trendekbe, valamint választ találjanak a legégetőbb szakmai kérdéseikre és problémáikra. 

A vállalati méret és szerepkörök szerint személyre szabott előadások és szakmai konzultációk után a résztvevők gyakorlati útmutatással térnek haza, hogy könnyebben valósíthassák meg az elképzeléseiket, legyen szó digitális átalakulásról, kiberbiztonságról, felhő és adatszolgáltatási megoldásokról, vezetői módszertanokról vagy a mesterséges intelligencia vállalati felhasználásáról.

Azok számára, akik idén nem jutottak el Barcelonába, szeretnénk egy exkluzív esemény keretein belül üzleti ebéddel összekötve levetíteni pár, a rendezvényen elhangzott fontos előadást, amely betekintést ad a jövőbeli trendekbe és támpontot nyújt a mindennapi kihívások leküzdéséhez. 

DÁTUM

2023. november 30.

ÓRA

9.00 – 13.00

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyek korlátozott számban elérhetőek, javasoljuk, hogy részvételi szándékát regisztráció formájában mielőbb erősítse meg.

A rendezvényen készült fotók

Részletes program

09:45 - 09:55 - Vendégek érkezése
09:55 - 10:00 - Megnyitó

Richard Webb, Executive Partner
Roel de Graaf , Senior Executive Partner
Eyad Tachwali, Director, Advisory
Paul M Hillman, CIO of Maastricht University Medical Center

CIO success is becoming increasingly dependent on your ability to collaborate cross-functionally and be influential among your executive peers. Gartner sees CIOs’ initiatives continuing to expand beyond IT, requiring them to leverage relationships with diverse stakeholders in order to align with business strategy, achieve IT’s goals, and contribute to business outcomes.

In this exclusive session, we’ll empower you to effectively make your case to the C-suite and the board to get their support on your talent strategy, operating model, technology investments, and program decisions to ultimately achieve business outcomes. We’ll also help you be seen as an influential, credible leader and a trusted digital transformation advisor to help steward the next big change for your organization. You will hear first-hand from CIOs that have successfully navigated the same challenges you’re facing so you, too, can be successful. Plus, we’ll reveal which tools can help you extend your network, tap into real-world experience from executives like you, how to choose the right solutions, reduce costs and make smarter purchasing decisions with confidence.

11:15 - 11:30 - Kávészünet

Daryl Plummer, Distinguished VP Analyst

Disruptions are fundamental shifts in something. They create lasting change that does not tend to die away unless disrupted by something else. CIOs must embrace the notion that disruption will continue and become more frequent. This will decide who leads and who follows. This exclusive session examines seven disruptions that are closer than you might think and should be on the CIO’s strategic radar.

12:00 - 12:30 - „Nem csak Duma” Litkai Gergely, Dumaszínház
12:30 - 14:00 - Üzleti ebéd és Networking
Az első két előadás angol nyelven hangzik el és a megadott időpontban pontosan kezdődik. Résztvevőinknek hozzáférést biztosítunk a november 16-án online megtekinthető prezentációkhoz is:

- CIO and Technology Executive Agenda for 2023
- Get Buy-In on Prioritising Your Cloud Data and Analytics Initiatives
- How Do You Lead in a World in Permanent Crisis Mode
- Banking and Insurance CIO Actions to Compete in the Future

Képek: Nor|Art Photo