Gartner_logo_RGB.jpg

GARTNER High Tech Growth Business Breakfast

Milyen forradalmian új kihívások várnak a High Tech cégekre? Hogyan reagáljunk agilisan, hogy megtartsuk ügyfeleinket, tökéletesítsük a termékünket és új vásárlókat is szerezzünk?

A generatív mesterséges intelligencia, a folyamatosan változó B2B vásárlói igények, a gazdasági bizonytalanság mind olyan tényezők, amelyek rendkívüli mértékben befolyásolják a vállalati döntéshozatalt.

A Gartner Tech Growth Business Breakfast rendezvényünkön ezeket a témákat elemezzük és olyan hatékony stratégiai taktikákat/lépéseket és esettanulmányokat mutatunk be, amelyek minden Tech cég piaci növekedéséhez segítséget nyújthatnak.

DÁTUM

2024. február 27.

ÓRA

8.30 - 12.00

HELYSZÍN

MNB Innovation Hub, Infopark, I épület

Részletes program

8.30 – 9.00     Regisztráció, reggeli

9.10 – 9.25       Understand the Impact of Generative AI for Tech CEOs 

Radics-Horváth Ágnes – Account Executive, Gartner 

2023-ban a Generatív AI felhasználása berobbant a vállalatokba. Mit hoz az idei év, és hogyan hat ez a technológia vállalatok vezetőire? Milyen lépéseket és döntéseket javasol a Gartner a GenAI témakörben a növekedés érdekében? 

9.25 – 10.10    How to Conduct a Successful Vendor Briefing – Presentation and Workshop

Alexander Lefterov – CEO, Tiger Technology 
Miryana Tashkova – Strategic Alliances Manager, Tiger Technology  
Analyst Relations is a crucial part of a vendor’s visibility to Gartner subject matter experts. Vendor Briefing is a research tool that helps vendors present their solutions in depth and for analysts to understand their services, products, company acquisition, updates, demos or business strategies. Tiger Technology is a file data services company that specializes in on-premises-first hybrid cloud workflows. Alex and Miryana share their practices on how to conduct a successful Vendor Briefing with analysts – What are the key topics to focus on? How to maximize the value of the 45-minute calls with analysts? 

10.10 – 10.40      Kávészünet

10:40 – 11:10      Nemzetközi üzletfejlesztési folyamat tapasztalatai magyar Fintech szemmel – Case Study 

Fischer Bálint – Chief Business Development Officer, Dorsum 
1996-os alapítása óta a Dorsum a közép- és kelet-európai régió vezető szoftvercégévé vált, és mostanra globálisan is terjeszkedik. A magyar Fintech az európai támogatásokat is kihasználva vált sikeressé most már az angliai, valamint svájci piacon egyaránt. Fischer Bálint az elmúlt évek tapasztalatait fogja megosztani a Dorsum sikeres európai terjeszkedéséről. 

11:10 – 11:40     Hogyan kell sikeres ügyvezérelt startup-ot csinálni Magyarországon?

Dr. Bársony Farkas – CEO, Sharity 
A Sharity egy kiváló jó hazai példája az ügyvezérelt vállalatoknak. Sok létező cég számára nehézséget jelent hangsúlyt helyezni egy társadalmi, környezetvédelmi vagy egy fenntarthatósági problémára. Még nagyobb kihívás egy olyan új vállalatot létrehozni, mely erre alapozza az üzleti modelljét. A Sharity története segít egy olyan valós példán keresztül bemutatni, hogyan lehet egy ügyvezérelt vállalat nem csak releváns, hanem nyereséges is. 

11.40 – 12.00      Networking

ELŐADÁSOK